| Dlaczego nie dziala w operze i w mosilli :( | 

| Autor | Wiadomość | 

| Kamilian   Doradca

| 

|  Wysłany: Pon 03 Lip, 2006 16:24   Dlaczego nie dziala w operze i w mosilli :( Moje WWW: http://tapeterium.pl
 |   
 |  
               | 
 |  
               | ostatnio zainstalowalem opere i stronki ktore maja flasha w htmlu nie chca mi sie w nich otwierac. Ale.... nie wszystkie tylko te do ktorych robilem preloadera np. www.zespolmodem.pl www.galeriacyfrowa.waw.pl/1 http://tcs.mystat.net/kamilian/Mario po najechaniu myszka pojawia sei monit "kliknij aby aktywowac i uzywac tej kontrolki" co jest w opera 8 wszystko bylo zajebiscie a tutaj nie dziala. W IE nie mam z tym problemow. Czy ktos mi pomoze?   |  | 

|   |  | 

|  | 

| ohmin   Mistrz
 Kriss_kross

| 

|  Wysłany: Wto 04 Lip, 2006 06:43   Wszystkie sie otwieraja bez zarzutów |   
 |  
               | 
 |  
               | u mnie działaja te stronki i  w Mozolli firefox jak i w operze. Wiec może brakuje u ciebie zainstalowanych pluginów, nie wiem. u mne działaja |  
				| _________________ "Kubuś Puchatek" powiedział kiedyś- myśl, myśl, myśl...
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| nugatt   

|  | 

|   |  | 

|  | 

| Kamilian   Doradca

| 

|  Wysłany: Pią 07 Lip, 2006 16:32 Moje WWW: http://tapeterium.pl
 |   
 |  
               | 
 |  
               | no ok zainstalowalem flas9 ale inne stronki dzialaja i niektore flashe sie laduja czy problem lezy po stronie skryptu ladowania bo niektore strony mimo ze maja preloader laduja sie bez problemu? 
 [ Dodano: Pią 07 Lip, 2006 19:13 ]
 dodatkowo strona www.czujny.prv.pl laduje mi sie bez problemu w operze a moje strony ni cholery. Domniemiewam ze preloader cos komplikuje. Nugatt mozesz mi podeslac swoj skrypt preloadera
   |  | 

|   |  | 

|  | 

| slash83 Początkujący

| 

|  Wysłany: Sob 08 Lip, 2006 07:14 |   
 |  
               | 
 |  
               | Witaj ! Ja mam ten sam problem. Do wczoraj rana wszystko jakoś działało - wczoraj wieczorem dzwoni mój szefo, że pod Firefoxem nie ma kompletnie nic, a IE burzy się o jakąś kontrolkę ActiveX. Sam sprawdzilem pod Operą - pusto, w IE zainstalowalem tą kontrolkę po czym zamiast mojej prezentacji flash pojawił się czarny prostokąt i tyle. Dodam, że też wszędzie mam preloadery. Strona o ktorej mówię to www.aak.com.pl - na samym początku powinien się pojawić obraz Caravaggio. Czym to zostało spowodowane ? Nową wersją flashplayera
   |  | 

|   |  | 

|  | 

| ^buber   

|  | 

|   |  | 

|  | 

| Kamilian   Doradca

|  | 

|   |  | 

|  | 

| semir444   Przyjaciel

| 

|  Wysłany: Wto 11 Lip, 2006 00:29 |   
 |  
               | 
 |  
               | coś to dziwnie działa bo jeden plik mi przerobiło i działa ale jak daje kolejne to pisze ze pathed file is in ....(i tu lokalizacja) ale jak wchodze w wskazaną lokalizacje to tam ŻADNEGO PLIKU NIE MA  ! nie wiem co jest grane  ! |  | 

|   |  | 

|  | 

| songokuu   Znawca

| 

|  Wysłany: Wto 11 Lip, 2006 20:33 Moje WWW: www.neodent.one.pl
 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | semir444 napisał/a: |  	  | coś to dziwnie działa bo jeden plik mi przerobiło i działa ale jak daje kolejne to pisze ze pathed file is in ....(i tu lokalizacja) ale jak wchodze w wskazaną lokalizacje to tam ŻADNEGO PLIKU NIE MA  ! nie wiem co jest grane  ! | 

Może masz zaznaczone "Test mode" ?
 |  
				| _________________ Osobowość to jest to czym jesteśmy po ciemku
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| semir444   Przyjaciel

| 

|  Wysłany: Wto 11 Lip, 2006 23:21 |   
 |  
               | 
 |  
               | no tak racja (gafa ze mnie) ale dlatego że nie wiedziałem zbytnio o jakie test mode chodzi ale ok juz kapuje dzięki   |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |