|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Problem z buttonem |
Autor |
Wiadomość |
tsering
Początkujący

|
Wysłany: Pią 09 Cze, 2006 19:29 Problem z buttonem
|
|
|
Witam!
Ze SWiSH`em mam do czynienia od niedawna, a opisany problem być może znajduje banalne rozwiązanie, ale przeszukując wątki nie napotkałem na żaden podobny. Tak więc poniżej wyjaśniam w czym nie gra.
Litera "L" miała być niejako alternatywą do przejścia do dalszych stron tutaj. Niby wszystko jest ok przy starcie, ale problem pojawia się (Opera, FF) w momencie scrollu w dół i próbie kliknięcia ponownie (grafika się przemieszcza, natomiast button pozostaje w miejscu). Problem dotyczy wszystkich przeze mnie osadzonych obiektów na stronie. Próbowałem różnych kombinacji, ale bez skutku. Pod IE wszystko gra. Nie mogąc dociec, gdzie tkwi błąd, proszę Was o radę. Za wszelkie sugestie z góry dziękuję. |
|
|
|
 |
AproX D
Praktyk

|
Wysłany: Pią 09 Cze, 2006 21:38
Moje WWW: http://www.aproxd.yoyo.pl |
|
|
hmm powiem Ci szczerze że odpaliłem stronkę pod OPERĄ i nic nie zauważyłem niepokojącego - sprawdzałem również pod AVANTEM i FIREFOXEM i też wszystko było OK |
|
|
|
 |
tsering
Początkujący

|
Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 11:25
|
|
|
AproX D - dzięki za próby. Natomiast u mnie ten problem wciąż się pojawia Może wyjaśnię inaczej, bo nie uwzględniłem tego przy pierwszym poście. Chodzi mi o to, że przy wejściu na stronę button jest tam, gdzie powinien być (litera "L"), ale już przy scrollu w dół (bez klikania!), proszę zauważyć, że jest poniżej litery "L". Dopiero po podwójnym kliknięciu na "L" (Firefox) uaktywnia się button i można przejść do następnych stron. W Operze nie działa to w ogóle - trzeba kliknąć tam, gdzie aktualnie znajduje się "łapka". Jak już napisałem wcześniej w IE nie mam z tym żadnych problemów. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.18 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|