Polskie znaki w SM2 |
Autor |
Wiadomość |
Qiub
Doradca

|
Wysłany: Sob 29 Wrz, 2007 13:46 Polskie znaki w SM2
|
|
|
Mam problem w wpisywaniem polskich znaków ł, ę, ą, itd. - słowem nic nie działa!
W dynamic, static nie da sie nic wyczarować... czyżby załatwiała problem następna wersji builda? |
_________________ R35P3kT
un macho con cojones de ferro yeah baby;) |
|
|
|
 |
Grzesiek82
Fachowiec

Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Maj 2007 Posty: 101 Skąd: Kolbuszowa
|
Wysłany: Sob 29 Wrz, 2007 16:27
|
|
|
rzeczywiście jest problem z wprowadzaniem polskich znaków, ale jest na to rozwiązanie wystarczy w zakładce "properties" użyć opcji "edit" |
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona. - Albert Einstein |
|
|
|
 |
Qiub
Doradca

|
Wysłany: Sob 29 Wrz, 2007 16:58
|
|
|
Nom, działa. Nie wiem czy to połowiczne rozwiązanie czy końcowe ale WORKS
Dzięki, bo mnie lekkie wku###ie ogarnęło i myślałem, że czekać będzie na następnego builda. A jak widać ślepemu nic po oczach hyhyhyhy.
Jeszcze raz dzięki!
Pozdrawiam |
_________________ R35P3kT
un macho con cojones de ferro yeah baby;) |
|
|
|
 |
Foczasty
Bywalec

|
Wysłany: Nie 14 Paź, 2007 00:37
|
|
|
Rowniez mam pytanie z tym zwiazane i zeby nie zakladac tematu zapytam tutaj:
Mam problem z polskimi znakami w Swish Max 2. Mianowicie chodzi o niektore czcionki. Przeszedlem na 2 z swish max 1 - tam wszystkie fonty dzialaly jak powinny. Kodowanie bylo ok i mialem wszystkie polskie ąęółżźćś A tutaj w wiekszosci pojawiaja sie albo kwadraciki puste w miejsce takich liter albo jakby z innej czcionki same litery polskie. Moze ktos wie jak na to zaradzic??
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Grzesiek82
Fachowiec

Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Maj 2007 Posty: 101 Skąd: Kolbuszowa
|
Wysłany: Nie 14 Paź, 2007 12:24
|
|
|
Foczasty napisał/a: | Mam problem z polskimi znakami w Swish Max 2. Mianowicie chodzi o niektore czcionki. | Możesz podać przykładową czcionkę z którą jest taki problem... |
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona. - Albert Einstein |
|
|
|
 |
Grzegorz_
Bywalec

|
|
|
|
 |
|