|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Zamknięty przez: roland Pon 09 Lip, 2007 07:35 |
galeria fotek i warstwy |
Autor |
Wiadomość |
Piotrek
Doradca

Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 69 Skąd: Krakow
|
Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 11:10 galeria fotek i warstwy
|
|
|
Witam wszystkich,
Z szukaniem sie nawet nie wygłupiałem bo nie mam pojęcia jak nazwać ten problem:(. Problem jest taki. Mam zrobić galerie z miniaturkami, po najechaniu myszką na miniaturkę ona rośnie i sie pokazuje większa fotka, po zjechaniu wraca do swojego rozmiaru. To jest proste. Jednak mam mało miejsca na miniaturki i muszą być one blisko siebie, co za tym idzie poukładane są na różnych warstwach. Jeśli rośnie miniaturka z warstwy na dole do żądanego formatu to miniaturki z warstw u góry przysłaniają ją. Więc, czy jest sposób żeby w trakcie trwania Flasha obiekty skakały po warstwach, tzn klikając na obiekt w warstwie pod spodem wpierw przenoszę go na wierzchnią warstwę a potem dopiero powiększam??? Tak by było najwygodniej, ale być może ja do tego podchodzę od niewłaściwej strony. Proszę o pomoc. |
|
|
|
 |
roland
Site Admin Roland Zimek

Wersja SWiSH: Max4
Pomógł: 31 razy Wiek: 58 Dołączył: 21 Sty 2005 Posty: 424 Skąd: Opole
|
|
|
|
 |
Piotrek
Doradca

Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 69 Skąd: Krakow
|
Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 12:15
|
|
|
Dzięki wielkie uratowałeś mi życie i to na tyle szybko, że skończę projekt na czas . Dzięki |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|