SWiSH Forum Strona Główna SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
MENU po raz kolejny
Autor Wiadomość
Obcy 
Początkujący

Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 13:48   MENU po raz kolejny

Jako iz jest to moj pierwszy post na forum chcialem powitac i prosic o wyrozumialosc.
Ale do rzeczy: jest sobie MENU troszke bardziej rozbudowane. Generalnie jakos to wszystko dziala poza rollOut. Mianowicie nie mam pojecia jak zrobic aby po zjechaniu mysza z pod menu (tego na czerwonym kwadracie) znikalo ono. W sumie jesli dodam skrypt onrollout do czerwonego kwadratu to po zjechaniu dziala ale...... przestaje dzialac kolejne podmenu (czyli nie rozwija sie podmenu dzieci) normalnie nie wiem co namieszalem :oops: . Ale jak mowie zaczynam swisha dobpiero i mam problemy wieku dzieciecego. TUTAJ podaje plik *swi gdyby ktos zechcial zerknac i powiedziec jak to rozwiazac to bede wdzieczny

RESPECT :D

Slayerek 
Doradca

Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 23:15   

witam przesyolam pliczek:) zrob doklaniej a bedzie tak jak chcesz miec :)

[ Dodano: Nie 11 Lut, 2007 23:17 ]
eh cos nieche mi zaloncznika dodac, ogole irobilem to tak ze na calej glownej oprocz przyciskow zrobilem jeden przycisk i mu dalem opcje ze po najechaniu wraca do pierwszej sceny, wiec jelis normalnei klikasz na przysick rozwmija ci sie okienko z przyciskami to po nich "jezdzisz" tak jak mialem a jezeli wyjdziesz poza (obszar przycisku na calej stronce) to przenosi Cie to pierwszej sceny :) mam nadzieje ze pomoglem

Obcy 
Początkujący

Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 15:32   

Slayerek napisał/a:
witam przesyolam pliczek:) zrob doklaniej a bedzie tak jak chcesz miec :)

[ Dodano: Nie 11 Lut, 2007 23:17 ]
eh cos nieche mi zaloncznika dodac, ogole irobilem to tak ze na calej glownej oprocz przyciskow zrobilem jeden przycisk i mu dalem opcje ze po najechaniu wraca do pierwszej sceny, wiec jelis normalnei klikasz na przysick rozwmija ci sie okienko z przyciskami to po nich "jezdzisz" tak jak mialem a jezeli wyjdziesz poza (obszar przycisku na calej stronce) to przenosi Cie to pierwszej sceny :) mam nadzieje ze pomoglem

Dzieki za pomoc, naprowadziles mnie na rozwiazanie i masz u mnie za to punkciorka

RESPECT :-D=

OffTopic
Jestem z Supraśla :P

Slayerek 
Doradca

Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 16:30   

ehhe spoko. co du suprasla to sie tam ucze ;)

Odpowiedz do tematu