MENU po raz kolejny |
Autor |
Wiadomość |
Obcy
Początkujący

|
Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 13:48 MENU po raz kolejny
|
|
|
Jako iz jest to moj pierwszy post na forum chcialem powitac i prosic o wyrozumialosc.
Ale do rzeczy: jest sobie MENU troszke bardziej rozbudowane. Generalnie jakos to wszystko dziala poza rollOut. Mianowicie nie mam pojecia jak zrobic aby po zjechaniu mysza z pod menu (tego na czerwonym kwadracie) znikalo ono. W sumie jesli dodam skrypt onrollout do czerwonego kwadratu to po zjechaniu dziala ale...... przestaje dzialac kolejne podmenu (czyli nie rozwija sie podmenu dzieci) normalnie nie wiem co namieszalem . Ale jak mowie zaczynam swisha dobpiero i mam problemy wieku dzieciecego. TUTAJ podaje plik *swi gdyby ktos zechcial zerknac i powiedziec jak to rozwiazac to bede wdzieczny
RESPECT |
|
|
|
 |
Slayerek
Doradca

Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 07 Lut 2006 Posty: 77 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 23:15
|
|
|
witam przesyolam pliczek:) zrob doklaniej a bedzie tak jak chcesz miec
[ Dodano: Nie 11 Lut, 2007 23:17 ]
eh cos nieche mi zaloncznika dodac, ogole irobilem to tak ze na calej glownej oprocz przyciskow zrobilem jeden przycisk i mu dalem opcje ze po najechaniu wraca do pierwszej sceny, wiec jelis normalnei klikasz na przysick rozwmija ci sie okienko z przyciskami to po nich "jezdzisz" tak jak mialem a jezeli wyjdziesz poza (obszar przycisku na calej stronce) to przenosi Cie to pierwszej sceny mam nadzieje ze pomoglem |
|
|
|
 |
Obcy
Początkujący

|
Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 15:32
|
|
|
Slayerek napisał/a: | witam przesyolam pliczek:) zrob doklaniej a bedzie tak jak chcesz miec
[ Dodano: Nie 11 Lut, 2007 23:17 ]
eh cos nieche mi zaloncznika dodac, ogole irobilem to tak ze na calej glownej oprocz przyciskow zrobilem jeden przycisk i mu dalem opcje ze po najechaniu wraca do pierwszej sceny, wiec jelis normalnei klikasz na przysick rozwmija ci sie okienko z przyciskami to po nich "jezdzisz" tak jak mialem a jezeli wyjdziesz poza (obszar przycisku na calej stronce) to przenosi Cie to pierwszej sceny mam nadzieje ze pomoglem |
Dzieki za pomoc, naprowadziles mnie na rozwiazanie i masz u mnie za to punkciorka
RESPECT
OffTopic
Jestem z Supraśla |
|
|
|
 |
Slayerek
Doradca

Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 07 Lut 2006 Posty: 77 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 16:30