|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
IF w odtwarzaczu? |
Autor |
Wiadomość |
Krzychu
Praktyk

|
Wysłany: Pią 09 Gru, 2005 20:22 IF w odtwarzaczu?
Moje WWW: @ work :) |
|
|
Co do skryptow we flashu to jestem troche ciemna masa jak mam je sam pisac bo nie znam komend zawsze uzywam automatu i jakos tam dochodze do tego co chcialem, ale teraz nie moge, w czym rzecz?
mam "odtwarzacz" tzn jest to w zasadzie przycisk ON i OFF na stronie, na ON mam playsound na OFF mam stopsound, i teraz gdy leci muzyka i wcisne kilka razy ON to dorzuca mi muzyki i leci kilka razy na raz to samo.. chodzi o to zeby tak nie bylo, zeby zablokowac przycisk ON gdy w tle jest juz muzyka, da rade to zrobic? moze na IF? pomocy bo ja sie nie znam |
|
|
|
 |
dzikul
Bywalec

Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 05 Gru 2005 Posty: 19 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Pią 09 Gru, 2005 21:53
|
|
|
elo=) tam gdzie dajesz playsound() kliknij w "Sound Effect" i zaznacz "Don`t play if it is already playing".. powinno pomoc:P?
w razie problemow zajrzyj tutaj.. ja stad robilem i wyszlo ok=)
http://archives.swish-tut...p?act=tut&id=24 |
|
|
|
 |
Krzychu
Praktyk

|
Wysłany: Pią 09 Gru, 2005 22:25
Moje WWW: @ work :) |
|
|
dzieki! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|