|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Przegladanie efektow |
Autor |
Wiadomość |
misiak
Przyjaciel

|
Wysłany: Sro 16 Lis, 2005 12:29 Przegladanie efektow
|
|
|
witam. czy jest mozliwosc przegladania efektow w swishmax'u, bo poszukuje jednego efektu i nie moge go znaleazc, swishmax ma podna 200 efektow, jak nie wiecej, i monotonne jest klikniae w kazdy i sprawdzanie |
|
|
|
 |
GenezypKapen
Przyjaciel

|
Wysłany: Sro 16 Lis, 2005 12:55 ..
|
|
|
chodzi Ci np: o appear into position... itd..wiem,ze napewno na oficjalnej stronie swisha przegladalem same efekty.. |
|
|
|
 |
misiak
Przyjaciel

|
Wysłany: Sro 16 Lis, 2005 13:24
|
|
|
na stronie jest pare efektow, a ja chce tak przegladac sobie np. na jednym texsie wszystkei efekty, tak jak jest to w xarze 3d, np. nie moge znalezc takiego efektu jak jest na tej stornie, http://www.2db.pl/bannery/baner.html , chodzi mi tutaj o efekt jaki jest nalozony na napis "forum, myzyki , klubowej ", jesli ktos wie jaki to jest efekt prosze o pomoc |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.06 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|