Skrypt do gry... |
Autor |
Wiadomość |
nero_07
Początkujący
Wersja SWiSH: 4
|
Wysłany: Wto 10 Gru, 2013 19:17 Skrypt do gry...
|
|
|
Mam problem. Chcę stworzyć grę, gdzie obiekt będzie się poruszał po osi y (góra/dół) po naciśnięciu lewego przycisku myszy. Tzn. Gdy naciskam przycisk myszy obiekt porusza się do góry, gdy zaś puszczam przycisk myszy obiekt schodzi w dół. Potrzebuję skryptu i jeśli się nie mylę to też fizyki gry...:/
Z góry dziękuję
SWISH MX 4! |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Nie 15 Gru, 2013 20:59
|
|
|
Proszę. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
nero_07
Początkujący
|
Wysłany: Pon 16 Gru, 2013 13:15
|
|
|
mógłbyś to dać w swishmax 4 albo wkleić kod skryptu? Używam swish'a 4 i nie mogę tego odpalić....:/ |
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Pon 16 Gru, 2013 13:51
|
|
|
Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
nero_07
Początkujący
|
Wysłany: Pon 16 Gru, 2013 20:16
|
|
|
Nie mogę zarejestrować wersji trial....:/
Sorry, there seems to be a problem.
If you were unable to obtain a trial key and have not previously trialed the product, please contact Support.
It is also possible that you are not entitled to a further trial for this product or the product does not support trial licenses.
You can purchase an unlimited license here.
If you have already purchased a license, enter your registered email address below, with the completed Site Code, and press 'Go!'. |
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Wto 17 Gru, 2013 07:34
|
|
|
Proponuję zatem odnieść się pozytywnie do wskazówek podanych przez program. Nie rozwiązuje problemów licencyjnych. |
|
|
|
|
|
nero_07
Początkujący
|
Wysłany: Sro 18 Gru, 2013 05:47
|
|
|
Mógłbyś wrzucić skrypty tutaj? Ja jakoś z resztą sobie poradzę . |
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Czw 19 Gru, 2013 09:36
|
|
|
To nie jest na skryptach tylko na efektach. Wrzuciłem to co potrafiłem - przykro troszkę, że nie masz licencji na kompatybilne oprogramowanie. |
|
|
|
|
|
|