|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Zamknięty przez: mielu Sro 26 Gru, 2012 16:21 |
praca dla grafika, programisty - gry komputerowe |
Autor |
Wiadomość |
twierdzagier
Początkujący
|
Wysłany: Sro 19 Gru, 2012 22:05 praca dla grafika, programisty - gry komputerowe
Moje WWW: www.twierdzagier.pl |
|
|
Zatrudnimy stazyste do pracy w firmie komputerowej
okres próbny 4 miesiące, później zatrudnienie na stałe
wykonujemy strony www, pozycjonowanie, piszemy programy, zajmujemy się grafiką komputerową
potrzebuje konkretnej osoby, w przyszłości będziemy robić głównie gry komputerowe
to musi byc osoba, z ktora dobrze bedzie mi pracowac, powazny czlowiek, ktory jak cos mowi to dotrzymuje slowa i slucha polecen, z ktorym mozna sie dogadac
w tej chwili jest jeden projekt gry do ukończenia i należy pomagać mi w bieżących zleceniach
szukam fanatyka gier komputerowych, a nie osoby nastawionej tylko na kasę
Lubelskie, Chełm
Twierdza Gier Łukasz Grodzki
tel. 668 548 905
email biuro@twierdzagier.pl
Skype twierdzagier
www.twierdzagier.pl |
|
|
|
|
^shastaan
Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Sro 26 Gru, 2012 10:55 Re: praca dla grafika, programisty - gry komputerowe
|
|
|
twierdzagier napisał/a: | okres próbny 4 miesiące, później zatrudnienie na stałe |
To nie jest zgodne z prawem. |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
|
|
|
|
twierdzagier
Początkujący
|
Wysłany: Sro 26 Gru, 2012 11:55
Moje WWW: www.twierdzagier.pl |
|
|
no jak nie, moze byc staz i pozniej zatrudnienie |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Sro 26 Gru, 2012 13:15
|
|
|
Cytat: | potrzebuje konkretnej osoby, w przyszłości będziemy robić głównie gry komputerowe
to musi byc osoba, z ktora dobrze bedzie mi pracowac, powazny czlowiek, ktory jak cos mowi to dotrzymuje slowa i slucha polecen, z ktorym mozna sie dogadac |
To znaczy Analfabetę, który nie potrafi używać znaków diakrytycznych
Kilka gier napisałem, ale mój filtr poczty odrzuca maile z błędami ortograficznymi, zatem nie dogadamy się, bo nie było by komunikacji... |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
twierdzagier
Początkujący
|
|
|
|
|
mielu
Pomógł: 131 razy Wiek: 47 Dołączył: 06 Kwi 2006 Posty: 1177 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Sro 26 Gru, 2012 16:21
|
|
|
To zamykam. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.19 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|