flash na ipad |
Autor |
Wiadomość |
mobby
Specjalista
|
Wysłany: Sro 03 Paź, 2012 11:13 flash na ipad
|
|
|
Witam,
mam stronę na której mam na podstronach elementy flashowe, niestety jak wiadomo flash nie wyświetla się na ipad i teraz potrzebuje stworzyć skrypt który miałby sprawdzać czy strona jest otwierana na ipadzie i jeśli tak to przekierowanie na odpowiednio przygotowaną stronę bez flasha, czy to jest w ogóle możliwe? strona jest zrobiona w całości w html. Proszę o pomoc. dzięki. |
|
|
|
|
^shastaan
Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Sob 06 Paź, 2012 13:12
|
|
|
A ja widziałem animacje flash (swoje) na ipadzie. Kolega pogmerał w sieci i korzystając z jakiegoś filmika w sieci dorzucił oprogramowanie, które wyświetało flash - w wersji 8 na pewno, co do wyższych to nie wiem.
Z drugiej strony, czy możesz mi powiedzieć dlaczego ludzie uchodzących za normalnych, zdrowych psychicznie, racjonalnych, myślą inaczej (jak to było: think diffferrrent ?) i kupują jakiś szajs co nie do końca działa? |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
^shastaan
Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Sob 06 Paź, 2012 20:42
|
|
|
Właśnie problem w tym, że to nie ipad/iphone nie działa
http://www.apple.com/hotnews/thoughts-on-flash/ |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Nie 07 Paź, 2012 09:44
|
|
|
No ok, to że jakaś firma nie zrobi oprogramowania albo zamknie możliwości nie znaczy, że ktoś inny nie zrobi obejścia aby to oprogramowanie działało, czego w sumie świadkiem byłem. Czy mam rozumieć, że "myślący inaczej" nie zawsze potrafią dorzucić FP do przeglądarek na produktach typu jabłko? |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
bidon184
Przyjaciel
|
|
|
|
|