Nie wyświetla mi szablonów projektów ... |
Autor |
Wiadomość |
Piotr
Ekspert
|
Wysłany: Pią 07 Wrz, 2012 13:12 Nie wyświetla mi szablonów projektów ...
|
|
|
Jak w temacie ... SM4 i Win7
Klikam na Plik > Nowy projekt (otwiera okienko z szablonami projektów) a tam ... pusto, pomimo że znajduja się one we właściwych sobie miejscach.
Pomimo zaznaczenia w Narzędzia >Preferencje > Ustawienia prawidłowej ścieżki dostępu - nadal nie znajduje szablonów projektów, chociaż szablony filmów widzi.
Pozdrawiam ... |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Sob 08 Wrz, 2012 12:00
|
|
|
Nigdy nie używałem, ale może ścieżka dostępu jest "lewa" bo zawiera znaki diakrytyczne?? |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
bidon184
Przyjaciel
|
Wysłany: Sob 08 Wrz, 2012 13:43
|
|
|
znaczy to tak w kazdym programie jest,jesli nowy projekt to nie szablon,szablon jest juz dokumentem,jesli chcesz użyć szablonu do nowego projektu to musisz ten szablon zaimportować do tego nowego projektu |
_________________ Tutoriale,motywy swf na telefon http://www.youtube.com/user/bidon184 / http://chomikuj.pl/bidon184?b=1
|
|
|
|
|
Piotr
Ekspert
|
Wysłany: Sob 08 Wrz, 2012 17:04
|
|
|
Ale ja chcę otworzyć szablon jako nowy, a mój słisz ich wogóle nie widzi chociaż one są w katalogu ...
Najprościej wytłumaczyć to tak że:
Otwierając słisza otwiera sie okno - Nowy film lub projekt a w nim szablony filmów (te są) i szablony projektów, klikając na szablony projektów powinno mi pokazać te które sa w składzie słisza, ale u mnie jest ... dupa dupa, czyli nic - biało.
Z kolei idąc tropem linka (C:\Program Files (x86)\SWiSH Max4\ProjectTemplates) z Narzędzia > Preferencje ... ONE TAM SĄ ! (i tu mnie trochę krew zalewa) ...
Ma ktoś jakiś pomysł ?
Pozdrawiam ...
PS.
Proszę jeszcze "tak przy okazji" zaglądnąć do tematu - Skalowanie Sprit'a bo mam tam nowego problema ... (może komuś uda się mi pomóc)
[ Dodano: Nie 09 Wrz, 2012 10:34 ]
I "już" po problemie ...
Pomogła reinstalacja.
Pozdrawiam ... |
|
|
|
|
|