Efekt obracania się gwazdek... |
Autor |
Wiadomość |
sm8
Początkujący

|
Wysłany: Pon 16 Maj, 2011 09:06 Efekt obracania się gwazdek...
|
|
|
Witam serdecznie.
Znalazłem w internecie stronkę na której zainteresował mnie pewien efekt a mianowicie:
Obracające powiększające i obracające się gwiazdki...
Chodzi o logo w lewej części strony an samej górze http://kuriereuropa.com.pl/
Jak osiągnąć taki efekt w swishu mógł bym was prosić o wskazówki porady??
Z góry dziękuję za informacje i odpowiedzi. |
|
|
|
 |
^Januszr

Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Pon 16 Maj, 2011 09:42
|
|
|
proszę.
NIE JA JESTEM AUTOREM SKRYPTU. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
 |
|
|
|
 |
sm8
Początkujący

|
Wysłany: Pon 16 Maj, 2011 10:18
|
|
|
jak zwykle ten sam problem... mam niby swish 4 ale nie chce mi otwierac tego pliku wyskakuje ze nie jest to ta wersja w której jest zapisnay plik można to jakos przeskoczyć |
|
|
|
 |
krzywy105
Doradca

Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Kwi 2011 Posty: 68 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Pon 16 Maj, 2011 10:24
|
|
|
zaktualizować Swisha do najnowszego buildu. |
|
|
|
 |
^Januszr

|
Wysłany: Pon 16 Maj, 2011 11:14
|
|
|
Skoro masz SM4 to aktualizacje są free. Zaloguj się na https://my.swishzone.com/users/login.asp i zassaj OFICJALNEGO builda, czyli 20110318 - bo jakoś ostatni to jest właśnie oficjalny. Jak wyjdzie beata to będę używał nieoficjalnego builda, który także dla posiadaczy SM4 ENG jest free (zassać mozna z BugsForum).
Pozdrawiam. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
 |
|
|
|
 |
sm8
Początkujący

|
Wysłany: Pon 16 Maj, 2011 12:44
|
|
|
Efekt prawie tak bym chciał z tym ze tutaj animacja odbywa sie w 3D a ja chcial bym uzyskac efekt animacji po okręgu jak w przykładzie strałem sie zmieniac parametry s AS ale bez rezultatu.. czy moge liczyć jeszcze na pomoc
[ Dodano: Pon 16 Maj, 2011 12:49 ]
Ok chyba sobie poradziłem sorki za zamieszanie...
[ Dodano: Pon 16 Maj, 2011 13:06 ]
Jednak muszę się zwrócić o pomoc... jak osiągnac efekt zmniejszającej się gwazdki po lewej stronie a nie u gory zataczanego okręgu... |
|
|
|
 |
^Januszr

|
Wysłany: Pon 16 Maj, 2011 16:04
|
|
|
załącz przerobione swi |
 |
|
|
|
 |
^shastaan

Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Pon 16 Maj, 2011 16:06
|
|
|
im większy odstęp w czasie tym większy odstęp między gwiazdkami, całkiem logicznie
kopiuj i wklej i przesuń place
dasz radę
jak poukładasz to zamień to na mc i przerzuć go do klatki gdzie już wszystkie są widoczne |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
|
|
|
 |
|