Proszę o pomoc! |
Autor |
Wiadomość |
fiflak92
Początkujący

|
Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 07:32 Proszę o pomoc!
|
|
|
Witam, mam bardzo pilną i ważną sprawę dla mnie. Otóż mam problemy w szkole (długie nieobecności i potrzeba nadrabiania zaległości). Potrzebowałbym jakiejś prostej gry zrobionej w swishmax, np. kółko i krzyżyk. Profesor od przedmiotu powiedziała, że mi nie wytłumaczy lekcji na których byłem nieobecny (głównie skrypty), także nie mam zielonego pojęcia jak zrobić takową gierkę.
Będę wielce wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
^shastaan

Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 08:01
|
|
|
A coś Ci się w ogóle udało zrobić poza zlecaniem tego? =]
Pokaż swi jakieś czy coś. Podpowiemy. |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
|
|
|
 |
^Januszr

Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 09:39
|
|
|
To już drugie zlecenie tej gry. Ponownie proponuję zająć się nauką, bo i tak wcześniej czy później ktoś wiedzę sprawdzi. Pomijając względy moralne i prawne - bo to przecież oszustwo - to prośba o odrobienie lekcji powinna być skierowana do kolegów w szkole. Chyba, że po prostu szkołę olałeś. To też dobrze - ktoś musi sprzątać ulice. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
 |
|
|
|
 |
|