Chmurki nad głowami osób na zdjęciu |
Autor |
Wiadomość |
adviser1
Początkujący
|
Wysłany: Sob 04 Gru, 2010 08:30 Chmurki nad głowami osób na zdjęciu
|
|
|
Chciałbym, zeby po najechaniu myszką na konkretną osobę na zdjęciu pojawiał się krótki opis. Jestem w tym zupełnie "ciemny". Czy ktoś może mi w tym pomóc? jakieś kilka złotych na to znajdę
pozdrawiam i z góry dzięki |
|
|
|
|
^shastaan
Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Sob 04 Gru, 2010 10:09
|
|
|
Ile tych osób i ile tych złotych? |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
|
|
|
|
adviser1
Początkujący
|
Wysłany: Sob 04 Gru, 2010 10:15
|
|
|
Zajrzyj na www.chormiedzyrzecz.pl
A złotych...? Najlepiej jak najmniej Zaproponuj coś |
|
|
|
|
^shastaan
Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Sob 04 Gru, 2010 11:54
|
|
|
Rozumiem, że chodzi o przygotowanie swfa ze zdjęcia z nagłówka i dodanie do niego opisów? |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
|
|
|
|
adviser1
Początkujący
|
Wysłany: Sob 04 Gru, 2010 12:00
|
|
|
Chodzi o to, żeby na zdjęciu z nagłówka, po najechaniu na konkretne osoby, pojawiały się opisy (np. imię i nazwisko). Dobrze by było, żeby te napisy mozna było modyfikować. |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Nie 05 Gru, 2010 19:42
|
|
|
Najłatwiej było by tak jak w załączniku - masz przykład akcji na rollover i rollout z obiektu. Zrobiłem to tak, aby nie trzeba było wiedzieć dużo w przypadku konieczności wprowadzania zmian. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
|