|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Zegar z datą po angielsku |
Autor |
Wiadomość |
eszel
Początkujący

|
Wysłany: Wto 21 Wrz, 2010 00:49 Zegar z datą po angielsku
|
|
|
Witam. Chodzi mi o zegar cyfrowy z datą, z tym, że data miałaby być w angielskim języku. Zdjecie pokazuje o jaki wzór konkretnie mi chodzi, co do jednej literki.
Tam w tych liczebnikach trzeba dodawać końcówki "st" "nd" "rd" "th".
Znalzalem skrypt, ktory moze pomóc, ale to jest skrypt tylko daty, a mi potrzeba zegar+data razem.
 |
|
|
|
 |
^Januszr

Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Wto 21 Wrz, 2010 08:13
|
|
|
bez swi i na jpg kiepsko mi się pracuje. Chyba nie sądzisz, że będę przepisywał Twoje screeny aby dopasować?
Weź sobie to co załączam i dopasuj do własnych potrzeb... |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
 |
|
|
|
 |
eszel
Początkujący

|
Wysłany: Wto 21 Wrz, 2010 10:20
|
|
|
Dzieki, przyda mi sie to. Wiem, dowalilem troche, kodu troche jest, a ja nawet nie dalem mozliwosci obrobki moich wypocin.
A tak w ogóle, to zapomnialem troche dodać. Konkretnie mam do zrobienia tapete do motywu w telefonie i na tej tapecie chcialem zrobic wlasnie zegarek i date. Nie znam sie zupelnie na tych skryptach, robie wszystko od zera metoda prob i bledów, kopiuje linijki kodów i probuje obrabiac inne pliki, zeby wyszlo tak jak ja bym chcial i wlasnie doszedlem do ładu z tym wszystkim nie wiem jakim cudem, ale dziala mi wszystko.
Z samym zegarkiem to pikuś, bo mam gotowy tutorial i kod, ale wlasnie nie wiedzialem jak zrobic zegar plus data, i miesiace zeby mialy pelna nazwe a nie tylko liczba noi zeby to chulało na telefonie. Teraz po wielu probach wyszło.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|