Wysłany: Sro 16 Cze, 2010 14:38 muzyka w prezentacji
Jak zrobić muzykę na wielu scenach? Dodając tło i wstawiając muze to już wiem ale to jest bez sensu bo jak chce ją wyciszyć to mam przycisk stopallsound i wyłancza mi dźwięk na kolejnej scenie na filmie avi. Poza tym jak dzwięk się odtwarza z tła to tło idzie cały czas aby muzyka się nie kończyła ale jak ją wyłącze przyciskiem stopallsounds to wyłancza ale po przejsciu na kolejną scenę i dodtarciu muzyki do "końca swojej ścieżki" znowu zaczyna grać. Lepiej było by napisanie skryptu który wczytuje plik mp3 czy wav i przycisk uruchom i wyłącz ten plik. Ale to już nie wiem jak? Może ktoś ma pomysł? THX.
[ Dodano: Czw 17 Cze, 2010 08:36 ]
Sam se odpowiem! he
Tło strony z muzyką, dwa przyciski play stop, kod play scene i stop scene działa jak ta lala i dźwięk zatrzymuje się i rusza od tego samego momentu. Proste jak cep.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 9