|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Zlecę wykonanie chmur do loga |
Autor |
Wiadomość |
mitas
Początkujący
|
Wysłany: Sro 05 Maj, 2010 09:22 Zlecę wykonanie chmur do loga
|
|
|
Witam profesjonalistów projektuje sobie stronkę o moich psiakach, taka amatorska i mam do was pytanko mam taki statyczny obrazek (header) powiedzcie lub sami zobaczcie jak dodać do niego efektowne poruszanie chmur, tylko żeby się nie różniły od tych z obrazka, będę wam bardzo wdzięczny, dla was to pewnie pikuś dla mnie czarna magia, patrzałem na rożne przykłady z chmurami, lecz nie wiem jak zrobić taki efekt ażeby chmury nie różniły się od tych na obrazku, a był efekt poruszania się (płynnego) pozdrawiam wszystkich forumowiczów
a oto mój header
|
|
|
|
|
Klecha
Praktyk
|
Wysłany: Pon 07 Cze, 2010 10:03
|
|
|
Może żółtopomarańczowe tło plus chmurki zapisane w png i pourszane i powiększane? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|