Kto przerobi mi *.swi na *fla? |
Autor |
Wiadomość |
Mr.Monster
Praktyk

|
Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 14:27 Kto przerobi mi *.swi na *fla?
|
|
|
Witam, mam ogromną prośbę...
Czy ktoś z forum może przerobić mi swi na fla? Stworzyłem baner w swishmax2 i muszę go przerobić na fla. Próbowałem przez decompilera ale coś się wysypuje... Bardzo proszę o pomoc... |
|
|
|
 |
^shastaan

Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 15:25
|
|
|
Ja Ci moge przerobić. Niedrogo :] |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
|
|
|
 |
Mr.Monster
Praktyk

|
Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 16:21
|
|
|
ile? Stary powiem tak, zobacz najpierw czy się da. I czy exportując w flashu 8 do swf animacja działa z ładowaniem. i co się stanie jak podmienię text w 100 years na coś innego? Pozdro |
|
|
|
 |
^shastaan

Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 18:37
|
|
|
No chlopie, taki baner mozna we flashu zrobic w kwadrans. Beż żadnego przerabiania swi na fla. Po prostu go budując. Już masz gotowy projekt, wiesz co ma być gdzie, kwestia ustawienia takich samych obiektów i efektów.
BTW, nie chcesz żeby ten baner się zapętlał? On się odtwarza raz i zatrzymuje więc w efekcie jest jak bitmapa... |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
|
|
|
 |
|