Soundtrack |
Autor |
Wiadomość |
Emoo
Początkujący
|
Wysłany: Pią 08 Lip, 2005 15:01 Soundtrack
|
|
|
Hej mam pytanko!! Czy w Swishu można umieścić tylko jeden "sountrack".W moim przypadku wstawiłem piosenke (trwa około 1 mnute) no i ...nie mogę wstawić nastepnej....WHY?? |
|
|
|
|
JuRgEn
Ekspert
Pomógł: 6 razy Wiek: 36 Dołączył: 12 Kwi 2005 Posty: 395 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Pią 08 Lip, 2005 16:47
Moje WWW: www.wojas.org |
|
|
Zapewne zrobiles sound>play sound tylko raz dlatego ze do kazdej piosenki musi byc osobne polecenie :] przynajmniej tak mi sie wydaje...ale robienie wielkich soundtrackow wplynie na wielkosc strony a nikt niechce czekac 30 min na zaladowanie strony |
|
|
|
|
tAboon
Ekspert tAboon
Pomógł: 14 razy Wiek: 40 Dołączył: 27 Lut 2005 Posty: 539 Skąd: Kielce
|
Wysłany: Nie 17 Lip, 2005 17:59
Moje WWW: www.skocz.pl/taboon |
|
|
można wstawić ładowanie jakby niewidocznego swf'a z muzyczką który się będzie dopiero ładował po załadowaniu głowej animacji. Jeżeli chcesz następny soudntrack jak to nazywasz to polecałbym zrobienie czegoś w rodzaju buttonów dzięki którym będzie się to ładowało. Jeżeli rozchodzi Ci się o płynne przechodzenie pomiędzy utworami jest to wykonalne, ale jak to napisał JuRgEn plik wynikowy swf poszerzy swoją wilekośc dość mocno, chyba że będziesz miał jakoś bardoz słabiutką, a to się mija z celem.
Może popatrz tutaj www.skocz.pl/taboonv2 na dole jest button music po czym ładuje się coś ala pleyer i są 4 buttony które ładuja equalizer i nowy utwór może and czymś takim pomyśl?? |
_________________ Pozdrófka
"Student, który się uczy wszytskiego, nigdy nie będzie mądry"
na gg nie pomagam.
Zajrzyj czasem do Regulaminu
Jak mądrze zadawać pytania
Polecenie SZUKAJ to nie boli
SWiSHmax build 09-2004 |
|
|
|
|
|