HTML - Podgląd strony www zamiast tła |
Autor |
Wiadomość |
pimpekdreczycie
Początkujący
|
Wysłany: Wto 26 Sie, 2008 15:59 HTML - Podgląd strony www zamiast tła
|
|
|
Witam
Nie mogę znaleźć podobnego postu nawet na google, więc piszę tutaj.
Jeśli ktoś znalazł odpowiedz proszę o link lub odpowiedź na pytanie:
Chciałem na Allegro wystawić aukcję ale nie chcę korzystać z gotowego szablonu. Mam gotową stronę z opisem tego co chcę sprzedać. Jaką komendę HTML wpisać w treści aukcji aby wyświetliła się moja strona. Nie chodzi mi o link tekstowy ale o pełne okno mojej strony w oknie aukcji Allegro.
Moja strona jest bardzo prosta: tło a na nim tekst. Można by połączyć te dwie warstwy i dać link do wyświetlenia pliku graficznego ale wolałbym poznać inne rozwiązanie, szczególnie że do strony chciałbym dodać odsyłacze w formie przycisków, takich warstw już nie przekształcę.
Nawet wytłumaczenie tego jest trudne, choć podejrzewam że rozwiązanie jest dość proste.
Z góry dziękuję |
|
|
|
|
partikus
Początkujący
|
Wysłany: Sro 27 Sie, 2008 23:34
|
|
|
moim zdaniem wystarczy jak dodasz pływającą ramke iframe
Kod: |
<iframe src="twojastrona.pl" style="width: 100px; height: 100px;">BRAK</iframe> |
wrazie pytań pisz na pw |
|
|
|
|
pimpekdreczycie
Początkujący
|
Wysłany: Pią 29 Sie, 2008 16:18
|
|
|
Niestety to polecenie nie jest dozwolone na aukcjach Allegro i nie wyświetla okna ze stroną. Ale dzięki za pomoc, przynajmniej będę wiedział jak coś takiego zrobić na własnej stronie.
Może ktoś jeszcze ma jakieś pomysły na ominięcie tej niedozwolonej komendy? |
|
|
|
|
partikus
Początkujący
|
|
|
|
|
mielu
Pomógł: 131 razy Wiek: 47 Dołączył: 06 Kwi 2006 Posty: 1177 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Pią 29 Sie, 2008 18:49
|
|
|
ale twój sposób to znowu ramki, a ramek nie powinno się stosować, poza tym na allegro zwykłe ramki na pewno też blokują.
pimpekdreczycie napisał/a: | Nie chodzi mi o link tekstowy ale o pełne okno mojej strony w oknie aukcji Allegro. |
nie bardzo rozumiem |
Ostatnio zmieniony przez mielu Pią 15 Kwi, 2011 05:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|