Wysłany: Pią 08 Lut, 2008 03:47
Moje WWW: cześć prac w stopce :)
szczerze ...
niewierze
przez IE starciłem już tyle czasu ... ze masakra ... zawsze robil problemy i niewierze w to ze to sie zmieni pozatym to że go naprawia dla webmasterow nic nieda gdyz i tak obecnie najpopularniejsza przegladarka to IE6 zamontowana standardowo w winXP wiec trzba poprostu czasu, aby standardem stal sie IE8 ktory prawdopodobnie bedzie zamontowany w nastepcy Visty ktory wyjdzie z tego co słyszałem moze w nastepnym roku ... gdyz nikt z Visty mało kto jest zadowolony z Visty natomiast z Win 2008 Serwer wiekszość ... mimo wszytsko ... za 3 lata IE 8 ma szanse stac sie standardem a przez conajmniej 3 lata trzeba liczyc sie z duza rzesza uzytkownikow XP+IE6 czyli mordenga
Kod:
<!--[if lt IE 7]>
<script CZEGO ********* SE ZYCZYSZ IE?? WSZYSTKIEGO >>> OK NAPISZE SPECJALNIE POD CIEBIE ...></script>
<![endif]-->
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.15 sekundy. Zapytań do SQL: 15