Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 18:11 Problem z Photoshop
Witam.Mam taki problem.Jestem słaby z języka angielskiego wieć do Photoshop CS 2 9.0 zainstalowałem spolszczenie które ważyło 1 mb ( wiem popełniłem bład ) Ale po zainstalowaniu tego spolszczenia znikło mi pare ważnych opcji.Jak to można wrócić??i na początku jak się włacza Photoshop to wychodzi takie cos :
Pomógł: 4 razy Wiek: 90 Dołączył: 04 Kwi 2006 Posty: 275 Skąd: Z kątowni
Wysłany: Sob 29 Gru, 2007 17:59
Nic dziwnego.
Adobe, a w szczególności Seria CS ma ulrtrakuku z polskimi znakami w interface. Radzę Ci zrobić tak, może terapia szokowa mu pomoże. Weź z windows/fonts wytnij wszystkie fonty prócz Arial i Marlett i wklej w jakiś folder np. na pulpicie. Następnie z menedżera zadań zakończ explorer.exe, po czym uruchom ponownie tę samą aplikację.
Załaduj Photoshopa i kiedy będzie już odpalony wklej ponownie wszystkie fonty w windows/fonts. Może CS nadpisze w dll. konfigurację i po ponownym uruchomieniu nauczy się kto jest jego panem . Jak to nie pomoże odinstaluj CS i zainstaluj ponownie bez kaszany polskiego interface'u...
No i ucz się Chłopie języków
_________________ Pozdrawiam Wszystkich ...
... et bon Courage et Toujours en Avant
____________________________________-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.18 sekundy. Zapytań do SQL: 15