ostatnio chce zrobic galerię do swojej strony ale nie wiem jak zrobic taki efetk.
nie mam żadnego przykłady ale bede starał się jak najdokładniej opisać.
ok a wiec dokładnie chodzi mi o to: kiedy najade na miniaturę zdjęcia pojawia mi sie tak zwany dymek z efektem fade (ale doś duży) a w środku tego dymka duże zdjęcie.
czy da rade takie cos zrobić??
szukałem juz na forum tego wczoraj w nocy ale nic takiego nie znalazłem.
czy może ktoś mi pomóc.
drugie moje pytanie brzmi; czy posiada ktoś działający formularz e-mail tez szukałm nawet popróbowałem ich i żaden nie zadziałał.
trzecie ostanie pytanie dotyczy księgi gości.
jak ja zrobić na stronie czyli jak wsadzić osobno widok wpisów i osobno button żeby sie wpisac do księgi. czy nad wpisami do ksiegi gości bede miec kontrolę i np. wólgarne wpisy będę mógł usówac??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.14 sekundy. Zapytań do SQL: 14