|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Proszę o pomoc |
Autor |
Wiadomość |
Parabola
Początkujący
|
Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 05:36 Proszę o pomoc
|
|
|
Trafiłęm na to fum dzięki pewnemu obrazkowi :
http://i6.photobucket.com...macka_blood.gif
poniewaz szukałem w internecie czegoś wąłsnie podobnego do tego obrazką.
Przeszukwiałem internet gdyż grał w kapeli, która gra progresywny thrash metal, za 3 meisiace planujemy własnym ankładem wydać pierwsze demo, ale nikt z nas nie posiada umiejętnośći tworzenia grafiki komputerowej. Moja prośba jest tak: jeśli macie jakis swój ciekawy obrazek, któzy jest troche "nienormalny", kontrastowy (zestwaianie np. czerwonego i białęk, czarnego i czerwonego), oryginalny i nietypowy i ten plik leży tylko na dysku i jest jednym z wielu projektów to proszę wyślij go do mnie, a nam możliwe że posłuży za okłądkę lub element grafiki na stronę. Postaram się jakoś odwdzięczyć.
GG: 6878180
MAIL: pracalogo@interia.pl
Dziękuję pozdrawiam
P.S. Imponujące forum, bardzo obszerne . |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.16 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|