|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Problem nie do rozwiązania - pole animacji |
Autor |
Wiadomość |
lomanki66
Praktyk

|
Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 10:01 Problem nie do rozwiązania - pole animacji
|
|
|
Witam, mam potężny problem, przeszukałem już chyba wszystkie helpy SWISH'a i nic. Jeśli tu mi nikt nie pomoże to już kończe z tym programem. Szukam odpowiedzi od 2 miesięcy. Ale do rzeczy: Odpalam program, robie nowa aimacje, baner co kolwiek, obszar roboczy ustawiam np na 400X200 (czyli jest on biały, a wokół niego jest szare pole) noi wszystko gra, pracuje sobie na nim, ale jak odpalam animacje to rozszerza mi sie na caly program, nawet po exporcie do HTML animacja nie jest widoczna jako prostokąt 400X200, tylko wywalona jest na całą stronę.
Poniżej jest screen z problemem juz po odpaleniu animacji. Pomóżcie
 |
|
|
|
 |
mezon
Praktyk

Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Mar 2007 Posty: 31 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 12:23
|
|
|
A może "zepsuty" plik do "analizy" jakiś... Poza tym powiększa się cała animacja, czy tylko to co jest na około przybiera kolor tła - sceny/scen/animacji...
lomanki66 napisał/a: | po exporcie do HTML animacja nie jest widoczna jako prostokąt 400X200, tylko wywalona jest na całą stronę. |
kolor tła strony html jest domyślnie taki jak w animacji narysuj sobie prostokąt (400x200) o kolorze innym niż tło to się powinno okazać, że tak jest...
lomanki66 napisał/a: | Jeśli tu mi nikt nie pomoże to już kończe z tym programem. |
he he się ubawiłem, jak ktoś zaczął, to ze Swisha tak prędko nie zrezygnuje... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|