Witam wszystkich. Czytalem juz na forum opinie na temat szacowania kosztow tworzenia strony we flash-u (pracochlonnosc, stopien skomplikowania, itp., itd.) - jednak i ja mam w zwiazku z tym pytanie. Dostalem zlecenie na serwis i nie bardzo wiem, ile im zaproponowac....
Stylistyką strony szefowi tej firmy podoba sie (choc nie we wszystkim - prowadzi inna dzialalnosc, widzi mu sie jednak inny wyglad i podzial strony... Podoba mu sie ogolne wrazenie - chociaz buttony to juz w ogole mu nie leza...) pewien szablon w swish-u :
Przy tym zleceniu bede musial obrabiac troche grafiki... No i wlasnie - jaką rozpietosc cenową wytyczalibyscie wobec takiego projektu ?
Im ktos lepszy w Swish-u - tym mniej czasu na takie cos poswieci. Wiem o tym. Ze projekt wart tyle, ile ktos jest w stanie za niego zaplacic - tez wiem o tym.
Jednakze ciekawi mnie Wasza opinia na temat ogolnego oszacowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 14