| 
| 

| 

|  | SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH

|  

| Pokój |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | Mariusz [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 00:29   Pokój | 
 |  
               | 
 |  
               | Oto moja stronka zrobiona w 99% w Swishu.Strona jest poświęcona pokojowi tematycznemu na czacie,który nie nie ma nic wspólnego z nazwą strony  Prosze o wyrozumiałość dopiero sie uczę robić stronki w Swishu  Pozdrawiam. |  
				| Ostatnio zmieniony przez Mariusz Wto 24 Maj, 2005 21:23, w całości zmieniany 2 razy |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | bulion   

| 

|  Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 15:22 | 
 |  
               | 
 |  
               | Stronka jest ciekawa, ma pewien powiew świeżości i to jest dobre     Co do mojej oceny... hmm..
 Ja jestem zwolennikiem stron jednolitych graficznie, poskładanych, a Twoja do nich nie należy. Jest sporo odejść od tematu głównego, sporo kursywy ( jej nie lubie
  ). 
 Widocznie taka jest Twoja koncepcja strony i nie mam zamiaru wmawiać Ci że jest zła, po prostu każdy lubi co innego
  Ale popryegldaj pare stronek tu pokazanych a zauwazysz ze prawie wszedzie jest jednolitosc... 
 Bardzo spodobało mi sie Intro - wysoki poziom!
 "O mNie" - tez niezłe, tylko nieoczekiwanie sie kończy

Ogólnie jest nieźle, jeśli to Twoja pierwsza strona we Flashu to i tak jest Bardzo Dobrze!!
 Z biegiem czasu nabieresz lepszej sprawności
   Brawo za wybor Swish!!

Dobrze że jesteś na tym Forum!
 pzdr.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Mariusz [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 22:24 | 
 |  
               | 
 |  
               | Dzięki za ocene,musze sie wiele nauczyć jeszcze niestety  nie rozumiem np funkcji działania buttonów i wiele innych,ale te pytania zostawie nie w tym temacie(a będzie ich troche).Pozdrawiam   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | maribt   

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach