|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Pokój |
Autor |
Wiadomość |
Mariusz [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 00:29 Pokój
|
|
|
Oto moja stronka zrobiona w 99% w Swishu.Strona jest poświęcona pokojowi tematycznemu na czacie,który nie nie ma nic wspólnego z nazwą strony Prosze o wyrozumiałość dopiero sie uczę robić stronki w Swishu Pozdrawiam. |
Ostatnio zmieniony przez Mariusz Wto 24 Maj, 2005 21:23, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
bulion
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Sty 2005 Posty: 269 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 15:22
|
|
|
Stronka jest ciekawa, ma pewien powiew świeżości i to jest dobre
Co do mojej oceny... hmm..
Ja jestem zwolennikiem stron jednolitych graficznie, poskładanych, a Twoja do nich nie należy. Jest sporo odejść od tematu głównego, sporo kursywy ( jej nie lubie ).
Widocznie taka jest Twoja koncepcja strony i nie mam zamiaru wmawiać Ci że jest zła, po prostu każdy lubi co innego Ale popryegldaj pare stronek tu pokazanych a zauwazysz ze prawie wszedzie jest jednolitosc...
Bardzo spodobało mi sie Intro - wysoki poziom!
"O mNie" - tez niezłe, tylko nieoczekiwanie sie kończy
Ogólnie jest nieźle, jeśli to Twoja pierwsza strona we Flashu to i tak jest Bardzo Dobrze!!
Z biegiem czasu nabieresz lepszej sprawności
Brawo za wybor Swish!!
Dobrze że jesteś na tym Forum!
pzdr. |
|
|
|
|
Mariusz [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 14 Lut, 2005 22:24
|
|
|
Dzięki za ocene,musze sie wiele nauczyć jeszcze niestety nie rozumiem np funkcji działania buttonów i wiele innych,ale te pytania zostawie nie w tym temacie(a będzie ich troche).Pozdrawiam |
|
|
|
|
maribt
Pomógł: 5 razy Wiek: 38 Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 366 Skąd: Lublin
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|