|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Zamknięty przez: JuRgEn Pią 22 Gru, 2006 17:52 |
Zlecę dokończenie strony. |
Autor |
Wiadomość |
Andy
Początkujący
|
Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 19:40 Zlecę dokończenie strony.
|
|
|
Więc tak - grafika jest już zrobiona przeze mnie, podstawowa animacja (wchodzące okienka itd.) także wykonana (cały projekt jest już "gotowy" w SwishMax) jedyne co pozostaje to: scroller (poziomy, z fading'iem po bokach), galeria, newsletter, rotacja news'ow z bannerami (szczegóły później) i preloader. Chętnych zapraszam do pisania na priv (cena do negocjacji). Btw. Dobrze by było gdybyście mieli jakieś swoje portfolio, które moglibyście pokazać. Nie zrozumcie mnie źle, ale nie chcę aby ktoś "przypadkowy" się za to zabrał - chcę sobie oszczędzić wyrywania włosów z głowy ;) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.14 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|