SWiSH Forum Strona Główna SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Prośba o pomoc...
Autor Wiadomość
oldmiras
Początkujący

Wysłany: Czw 23 Lis, 2006 23:10   Prośba o pomoc...

Witam,
Niedawno stracilem ukochana suczke (bokserke) i chcialem jej zrobic stronke (www.miras.prv.pl - tu jest to, co do tej pory udalo mi sie zdzialac). Wybor padl na SWISHmaxa. Skorzystalem z przykladowego szablonu i wszystko bylo super ... do momentu kiedy zapragnalem polaczyc ze soba czesci od 2 roznych szablonow.

Mam pytanie: czy ktorys z kolegow (kolezanek) bylby w stanie mi pomoc i zasugerowac cos, powiedziec co robie zle i co powinienem zrobic. Chodzi o to, ze po odpaleniu stronki automatycznie pokazuja sie efekty, ktore sa w pozycji pierwszej menu. Powinny sie pokazac dopiero PO WYBRANIU tej pozycji z menu. Siedze nad tym kilka dni i juz wszystkiego probowalem, no niestety nie umiem sobie z tym poradzic. Prosze pomozcie mi. Jesli bylby ktos tak laskawy mi pomoc to wiecej szeczegolow oraz to, co do tej pory zrobilem przesle mu mailem. Bede bardzo zobowiazany, pozdrawiam

Seb 
Ekspert

Wysłany: Pią 24 Lis, 2006 02:34   

to smutne
wiesz. pewnie chciałbyś coś innego dać o Wiki na starcie, rozumiem
więc może po prostu jest tam opcja odpalania on frame coś tam i dlatego ładuje bądz scena jest pierwsza aktywa, więc albo to wykasuj albo daj sobie inną scenę na dzień dobry z tym co chcesz umieścić o WIki

w sumie jeśli nie będziesz potrafił sobie z tym poradzić i jeśli chcesz to wrzuć mi to na skrzynkę smateusiak@tlen.pl bo widzę tam działającą księgę gości a nad tym jeszcze nie siedziałem i pokażę Ci jak to mozna rozwiązać, więc Ty masz to działąjące dzięki temu, forumowiczów nie będę gnębił o księgę gości a ja.. miał przykład jak ją wykonać:)
dzięki temu nie będziesz zobowiązany jak zobowiązałeś się w poście i wszyscy będą happy :D
pozdrawiam, seb

Odpowiedz do tematu