![SWiSH Forum Strona Główna](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
[strona domowa] Giuliano della Rovere |
Autor |
Wiadomość |
rovere
Początkujący
![Początkujący](templates/subSilver/images/ranks/00.gif)
|
Wysłany: Czw 16 Lis, 2006 00:24 [strona domowa] Giuliano della Rovere
|
|
|
www.rovere.ovh.org
Witam serdecznie
Jestem dosć młody i nie zawsze wszystko co robiłem było "fajne", ale nareszcie udało mi się zrobić coś, co mnie satysfakcjonuje.
Jak ocenicie moją stronę domową, co się Wam w niej nie podoba, co wymagało by poprawy lub ulepszenia...?
Linki nie są zrobione, więc nie działa odnośnik...
--
Ach i przy okazji jeszcze jedno pytanie jeśli można. Mam problem z jednym javascript który otwiera nowe okno... mam 6 takich skryptów, zmieniają się w nich tylko ścierzki plików html, wszytsko jest dobrze w skrypcie bo sprawdziłem. No i jeden z tych skryptów nie otwiera mi okna (w IE - w firefoxie nie otwiera wogóle jeśli nie dodam adresu strony do listy tych, z których moga wyskakiwać pop-upy)... konkretnie nie działa: dział Poezja 5 ekranik (jazz of...) |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
grave
Doradca
![Doradca](templates/subSilver/images/ranks/40.gif)
![](images/avatars/181676157243c78156cd882.jpg)
|
Wysłany: Sob 18 Lis, 2006 22:58
Moje WWW: http://www.drafting.pl |
|
|
ogóle wrażenie, mała jakaś ta strona w sensie mały obszar animacji. W pierwszym linku, czcionka zbyt blada.
Moim zdaniem powinieneś przyspieszyć trochę efekty, żeby nie trzeba było zbyt długo czekać na pojawienie się treści.
Pozdrawiam
Grave |
_________________ http://www.drafting.pl |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.18 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|