|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
animowany przycisk |
Autor |
Wiadomość |
europa89
Początkujący
|
Wysłany: Nie 22 Paź, 2006 09:41 animowany przycisk
|
|
|
Witam
mam pytanie jak zrobic przycisk na ktory najade(nie klikajac) mysza a on sie podswietli lub zadziala jakas animacja?
Pozdro |
_________________ Witam Cie Gość
Cytat: | nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi. |
Pytaj jeśli czegos potrzebujesz:)
Pozdro |
|
|
|
|
Seb
Ekspert
Pomógł: 28 razy Wiek: 42 Dołączył: 09 Paź 2005 Posty: 591 Skąd: takie pytanie?
|
Wysłany: Nie 22 Paź, 2006 12:52
|
|
|
Yo, w sumiie mialem nie opsisywać bo mam za moment wyjazd do wro... ale nie mogę bo..
przestałem wierzyć w Twój podpis.... i tak jakoś poprawiło mi to humor
europa89 napisał/a: | Witam
mam pytanie jak zrobic przycisk na ktory najade(nie klikajac) mysza a on sie podswietli lub zadziala jakas animacja?
Pozdro
Pytaj jeśli czegos potrzebujesz:)
Pozdro
|
<-rytmicznie biję w klawiaturę, bo to tylko głupia odpowiedź:)
ale żeby wilk z owcą cali i syci byli, bo chodzi Tobie o odpowiedz, prawda?----> robisz convert tego co chcesz na button, zaznaczasz has separate over sstate co znacyz ze zadziala przy najexdzie myszką, i tam dajesz juz podświetlenie- w over state oczywiście- lub wkładasz sprajta z ruchem jaki chcesz mieć..
pozdrawiam... i mimo, że nigdy się jeszcze nie upominałem bo też świeżak jestem w temacie... teraz naciśnij "pomógł" |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.14 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|