Wysłany: Pon 21 Sie, 2006 08:52 Problem z uruchamianiem animacji SwishMax
Witam wszystkich.
Ucze sie wlasnie tworzenia animacji w SwishMax-ie i zrobilam kilka calkiem prostych animacji (tych naj, najprostszych...).
I w zwiazku z tym mam problem, ktorego nie moge w zaden sposob przeskoczyc...
Po generacji nawet najprostszego projektu do swf-a (lub nawet lacznie z html-em) strona html otwiera sie, ale animacja flash nie dziala.......
Na Ms Internet Explorerze (prawym przyciskiem myszy na animacje i jest menu podreczne: MOVIE NOT LOADED...) - uruchamia sie ona w nieskonczonosc!!!
Natomiast w Operze jest niby uruchomiona - ale wcale nie startuje....... Prawy przycisk myszy i ciagle FORWARD - powoduje przeskakiwanie kolejnych klatek (czyli - animacja jest wczytana) ........
Czy ktos moze mi poradzic - co z tym fantem, bo przeciez przegladajac animacje w programie SwishMax - wszystko jest w najlepszym porzadku ? A kazdy element dziala tak, jak wlasnie chcialam...
Macromedia Flash Player-a mam przeciez zainstalowanego... Zresztą przegladane w Internetcie strony flash-owe otwieraja sie dobrze i wszystko dziala.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.94 sekundy. Zapytań do SQL: 15