|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Problem ze sciaganiem zewnetrznego pliku |
Autor |
Wiadomość |
zdrawko
Początkujący

|
Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 18:08 Problem ze sciaganiem zewnetrznego pliku
Moje WWW: www.samplastik.ovh.org |
|
|
Problem jest nastepujacy
strona adres umieszczona na serwerze, w jednym z działów można sciągnac pliki mp3. Do tej pory testowalem sobie tylko na firefox'ie, wszystko hula jak trzeba. Jednak jak odpalilem strone w IE, to ze sciaganiem sa problemy, odpala sie pusta strona, jakby nie mogl znalezc pliku, jak sie odswiezy strone, to wyskakuje okienko wyboru - zapisz, odpal - ki diabeł ?
ja wiem , ze trzeba odswiezyc, ale potencjalny uzytkownik(uzywajacy jednak w duzej mierze tylko IE) nie bedzie tego wiedzial
W czym lezy problem ? |
_________________ Na nowym Babilonie |
|
|
|
 |
^romekrtk

Pomógł: 28 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Lut 2005 Posty: 338 Skąd: Gryfice
|
Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 20:40
|
|
|
szczerze nie wiem ale wydaje mi sie ze moze sprobuj pokasowac te spacje Kod: | http://audiogram.ovh.org/05%20Audiogram-Labirynt.mp3 | ktore sa wyswietlane jako %i cos tam a nieraz to nie jest czytane poprawnie. pozatym hm moze sporbuj zmnienic serwer tak dla proby a juz w ostatecznosci zamiast link do .MP3 dajesz linka do podstrony HTML ktora bedzie miala wbudowana scrypt ktory wywola auto sciaganie. ja bym tak pokminil nie wiem:) |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|