aplikacja exe w swish i zapis do pliku txt |
Autor |
Wiadomość |
pikasso
Początkujący

|
Wysłany: Czw 22 Mar, 2007 21:13 aplikacja exe w swish i zapis do pliku txt
|
|
|
Mam problem. Otóż robię projekt w SwishMax który będzie otwierany za pomocą exe i nie wiem czemu ale nie potrafię zrobić aby zapisywał mi wprowadzone dane w polu input text do notatnika. Odczyt danych zrobiłem są dane pobierane ale zapisywać się nie da. Przejrzałem chyba wszystko na forum ale znalazłem tylko system newsów i księgę gości które o dziwo nie działają. Bynajmniej jeśli jest wszystko wyeksportowane do exe. Proszę o pomoc z góry dziękuję. |
|
|
|
 |
wojasso
Specjalista PsYcHoPaTa

Pomógł: 15 razy Wiek: 33 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 137 Skąd: Wadowice
|
Wysłany: Czw 22 Mar, 2007 22:10
|
|
|
żeby działał zapis do txt musisz użyć pliku PHP, który działa tylko na serverze obsługującym PHP, więc skoro masz exe, jak sądzą otwierane na Twoim komputerze to potrzebowałbyś jakiegoś wirtualnego servera z PHP na kompie... Inaczej nie zadziała
pozdro |
|
|
|
 |
mielu

Pomógł: 131 razy Wiek: 48 Dołączył: 06 Kwi 2006 Posty: 1177 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Pią 23 Mar, 2007 05:13
|
|
|
brak takiej możliwości w flash, a jeśli chcesz zapisywać pliki txt w prezentacji to nie używaj pola input text tylko od razu otwórz sobie notatnik za pomocą fscomand lub ten plik który chcesz edytować |
|
|
|
 |
pikasso
Początkujący

|
Wysłany: Pią 23 Mar, 2007 12:05
|
|
|
a jak mam użyć tej opcji fscomand? Mam już utworzone pliki txt gdyż są one wgrywane do aplikacji exe, ale żeby było można teraz to edytować i zapisać z powrotem do pliku? |
|
|
|
 |
mielu

Pomógł: 131 razy Wiek: 48 Dołączył: 06 Kwi 2006 Posty: 1177 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Pią 23 Mar, 2007 15:55
|
|
|
Kod: |