Mam na scenie sprite który jest przewijany tak ze mu dodaje +1 na osi y i jak zrobic zeby jak osiągnie pwną wartość to nie dało się go scrollowac do gory??
Daje plik swf i swi:))
_________________ Stefan
Kliknij na przycisk Pomógł--jak ci pomogłem:))
Też troche tego szukałem....w załączniku jest przykład, który działa na mojej stronie.
W <a href=http://swish.wodip.opole.pl/forum/viewtopic.php?t=713>tym temacie</a> są też odnośniki do tutoriali na ten temat...
PS. Dodatkowo są tu dwa pola tekstowe wczytywane z *.txt . A to dlatego, że chciałem żeby tekst oblewał obrazek. Jeśli znasz (lub ktoś inny) sposób na oblewanie obrazka w SWiSH Max to był bym wdzięczny za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 10