iframe w swishu |
Autor |
Wiadomość |
matyskiewicz
Bywalec

|
Wysłany: Sob 08 Kwi, 2006 12:15 iframe w swishu
|
|
|
Mam pytanie, czy jest możliwość stworzenia iframe w swishu? Taka ramka pływająća bardzo mi się przydałaby. Na forum dostałem odpowiedz jak inportować txt, ale ja potrzebuje inport pliku php z wykonywalnym kodem. |
|
|
|
 |
erbe

Pomógł: 29 razy Wiek: 46 Dołączył: 27 Sty 2005 Posty: 527 Skąd: Poznań / Londyn
|
|
|
|
 |
matyskiewicz
Bywalec

|
Wysłany: Sob 08 Kwi, 2006 14:56
|
|
|
Hmm.. nie rozumiem z tego nic kompletnie, nic, czy byłby ktoś chętny do pomocy? Poniżej znajdują się pliki, które zawieraja plik swi oraz strukture plików i katalogów z mojej strony.
Prosiłbym o przygotowanie pliku popup.php (w katalogu) tak by otwierał animację, pozostałe informacje znajdują się w popup.php
Czy jest mozliwosc zmiany sywaka na jakis graficzny? Jesli tak to z poziomu flasha czy html?
Za okazaną pomoć serdecznie dziekuje. |
|
|
|
 |
erbe

Pomógł: 29 razy Wiek: 46 Dołączył: 27 Sty 2005 Posty: 527 Skąd: Poznań / Londyn
|
Wysłany: Sob 08 Kwi, 2006 15:17
|
|
|
A żeś namieszał PHP jest tu conajmniej zbędne, a pliki jakie przedstawiłeś z PHP mają wspólne jedynie rozszerzenie Proponuję poszukać na forum jak się importuje pliki tekstowe do SWiSHa. Jest tego pełno. Powodzenia. |
_________________ erbe
http://www.d-t-h.prv.pl |
|
|
|
 |
matyskiewicz
Bywalec

|
Wysłany: Sob 08 Kwi, 2006 15:28
|
|
|
erbe napisał/a: | A żeś namieszał PHP jest tu conajmniej zbędne, a pliki jakie przedstawiłeś z PHP mają wspólne jedynie rozszerzenie Proponuję poszukać na forum jak się importuje pliki tekstowe do SWiSHa. Jest tego pełno. Powodzenia. | Ja tutaj dałem przykład scieżek, ponieważ w zawartości będzie się znajdować kod, nie moze być to zwykły txt, dlatego teraz kombinuję z iframe. Ponawiam prośbę o pomoc. |
|
|
|
 |
|