|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Zamknięty przez: JuRgEn Czw 02 Lis, 2006 19:29 |
"Inteligentnyt dom" - Panel dotykowy |
Autor |
Wiadomość |
intelidom
Początkujący
|
Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 21:11 "Inteligentnyt dom" - Panel dotykowy
|
|
|
Witajcie,
Jestem zupełne nowym uzytkownikiem tego forum oraz programu SwishMAX. Na wstępie chcaiłbym określić główny zakres mojej działalności. Zajmuję się tworzeniem tzw. "intligentnych domów". W ostatnim czasie pokazało się dużo różnego rodzaju urządzeń, które posiadają zaimplementowane servery www generujące dynamiczne strony www sterujące różnymi np. centrala alarmowa, serwer muzyczny, system multiroom. W zwiazku z tym chciałbym stworzyc aplikację (chyba najlepiej zwykłą strone www), która umożliwiałby sterownaie z jednego miejsca (panelu sterującego) funkcjami takimi jak oświetlenie, system alarmowy, serwer muzyczny, poczta, itp. Dlatego też prosiłbym o kontakt osoby, które byłby zainteresowane uczestnictwem w tworzeniu takiej właśnie aplikacji. Myślę, że najlepiej byłoby stworzyć strone www opartą na ramkach, gdzie nagłówek byłby stały (z linkami do strona główna, kontakt, itp) a ramkę "main" zajmowałaby prezentacja stworzona we Swish'u uruchamiająca konkretne strony www będące w sieci lokalnej np. system sterowania oświetleniem.
Dla osób zainteresowanych podaje kontakt do mnie: pawel.dylewski@intelidom.pl
P.S. Jako załącznik pokazują podobną działającą alpikację |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.13 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|