biale dynamiczna pole tekstowe... |
Autor |
Wiadomość |
lukas0816
Bywalec

|
Wysłany: Nie 24 Wrz, 2006 06:56 biale dynamiczna pole tekstowe...
|
|
|
Witam. Czy jest mozliwy taki efekt... Mam pole tekstowe zrobione jako sprite i pare buttonow jako menu. Pod wszystkim jest obrazek ktory ma sluzyc za grafike strony. Po kliknieciu w ktorykolwiek z buttonow tekst jest pobierany z pliku txt i ladowany do pola tekstowego (dynamiczne). I tu pojawia sie problem bo pole to jest biale i nijak nie moge zrobic tak zeby bylo przezroczyste tak zeby obraz spod spodu byl widoczny i zeby pojawial sie na stronie sam tekst... Moze ktos moglby mi pomoc bo juz nie mam pomyslow jak to zrobic.
Druga rzecz, z ktora mam problem to niedzialajaca animacja po exporcie do html. Gdy otwieram stronke w ktorej ma byc moja animacja nic sie nie odpala, tzn jest bialy ekran i nic wiecej... Jaka moze byc tego przyczyna? Z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam. |
|
|
|
 |
stefcio
Ekspert

Pomógł: 24 razy Wiek: 33 Dołączył: 14 Lut 2006 Posty: 530 Skąd: wawa
|
Wysłany: Nie 24 Wrz, 2006 12:10
|
|
|
jak na zdjęciu |
_________________ Stefan
Kliknij na przycisk Pomógł--jak ci pomogłem:)) |
|
|
|
 |
lukas0816
Bywalec

|
Wysłany: Nie 24 Wrz, 2006 13:03
|
|
|
Ok. Bialego pola sie pozbylem:) Zostal jeszcze drugi problem... Gdy robie export pliku do html-a to stronka w ktorej ma sie otworzyc animacja otwiera tylko biale pole bez animacji. Co moze byc nie tak? Dodam, ze w ustawieniach programu nic nie zmienialem, a zwasze mi to dzialalo. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|