Satia |
Autor |
Wiadomość |
maribt
Pomógł: 5 razy Wiek: 38 Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 366 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Pon 25 Kwi, 2005 20:30
|
|
|
Mariusz napisał/a: | .Jezykiem oficjalnym -czyli zwyczajnym |
Mówiąc oficjalnym miałem na myśli język jakim posługujemy się w oficjalnych pismach, np. do jakiegoś urzędu.
Myślę, że nie warto dalej ciągnąć tej dyskusji i zasmiecać forum.
Rozumiem, że możesz czuć się obrażony ponieważ skrytykowaliśmy twoją stronkę ale dzięki temu następnym razem będziesz starał się zrobić lepszą żeby udowodnić, że jesteś profrsjonalistą, a gdybyśmy napisali Ci, że stronka jest super to stałbyś w miejscu. Ja osobiście kiedy wystawiam jakąs pracę do oceny to bardziej cenię sobie własnie krytykę ponieważ wiem na co mam uważać następnym razem oraz co mam poprawić.
Pozdrawiam
biurot |
_________________ http://www.bykom-stop.avx.pl |
|
|
|
|
Mariusz [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 25 Kwi, 2005 20:36
|
|
|
Cytat: | Przecież rozmawialiśmy na gg i odpowiedziałem Ci na twoje pytanie |
..co nie zmienia faktu ze nowicjusz lub jakis stały bywalec moze sie zniechęcic jesli bedziece zbyt często narzekać...
[ Dodano: Pon Kwi 25, 2005 9:41 pm ]
maribt napisał/a: | Rozumiem, że możesz czuć się obrażony ponieważ skrytykowaliśmy twoją stronkę |
To nie tak : Krytyka jest zalecana.bo czesto ma działanie konstruktywne,rozchodzi mi sie cały czas o komentarze troszke nielogiczne w stylu " Czemu umiesciłes fotki na białym tle" albo ze " Stronka ma za duzo efektów" gdzie efektów jest dokładnie 3 ( wyłaczając błysk na napisach) ! co widac bardzo dokładnie - widzisz chyba irracjonalnosc niektórych opini??
[ Dodano: Pon Kwi 25, 2005 9:46 pm ]
maribt napisał/a: | że jesteś profrsjonalistą |
Nie jestem |
|
|
|
|
tofik
Doradca
Pomógł: 4 razy Dołączył: 12 Kwi 2005 Posty: 78 Skąd: jestem wszędzie
|
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 15:04
|
|
|
Ktoś chce Ci udzielić pomocy a ty stajesz okoniem i mówisz ze tak miało być..
skoro tak miało być fajnie .. życzę powodzenia w dalszej pracy
Sorry Mariusz ta dyskusja nie ma sensu .... |
|
|
|
|
tAboon
Ekspert tAboon
Pomógł: 14 razy Wiek: 40 Dołączył: 27 Lut 2005 Posty: 539 Skąd: Kielce
|
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 16:38
Moje WWW: www.skocz.pl/taboon |
|
|
Nie no nie gryźmy się. Stronka została oceniona, pochwalona, skrytykowana również. Zostały udzielone porady aby stronka wyglądała lepiej (chociaż poprawki mogły by pogorszyć wygląd i funkcjonalność). Chociaż w pierwszym poście napisał Mariusz Cytat: | Ps.jeszcze jest troche poprawek do zrobienia. | Porady więć zostały udzielone, stronka równiez zosatała oceniona przez każdego induwidualnie.
Według mnie ma sensu się unosić z żadnej strony ani oceniających ani twórcy strony. |
_________________ Pozdrófka
"Student, który się uczy wszytskiego, nigdy nie będzie mądry"
na gg nie pomagam.
Zajrzyj czasem do Regulaminu
Jak mądrze zadawać pytania
Polecenie SZUKAJ to nie boli
SWiSHmax build 09-2004 |
|
|
|
|
JuRgEn