Wysłany: Pon 14 Sie, 2006 12:09 Jak zmnienić rozmiar okna przeglądarki ????? POMOCY
Witam!!
Mam taki problem. Zrobiłem stronkę w swischmax'ie. Mam na niej zrobioną galerie zdjeć, ale jest ich za dużo i dlatego chciałbym aby po kliknięciu miniaturki we flashu, otworzyło się nowe okienko przeglądarki ze zdjęciem, z tym że okienko ma być dopasowane do rozmiarów zdjęcia. Nie mogę sobie z tym poradzić, otwiera mi się fotka w nowym oknie ale w nie dopasowanym do zdjecia.
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam cwirek.
no forum powinna byc tego cala masa przykladow -> szukaj -> wpisz popup
tutaj masz generator np http://files.swish-tutori...act=file&id=967 zreszta tam tez jak poszukasz to znajdziesz to czego potrzebujesz
pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 3.93 sekund. Zapytań do SQL: 13