Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 23:05 Nazwa efektu w SWISHMAX
Szkoda że nie ma strony gdzie pokazane są wszystkie efekty animacji jakie zawiera SWISH w podstawowej konfiguracji. Szukam szukam i nie mogę znaleźc efektu ktory pozwoliłby mi na nawinięcie bitmapy na walec a następnie obracanie tego walca w osi pionowej. Jeszcze lepiej gdyby bylo możliwe naciągnięcie bitmapy na kulę ... chcę stworzyć animację obracającej się Ziemi względem nieruchomego obserwatora ... niestety za słabo znam ten program i poza obrotami wokól dowolnej osi nic mi nie wychodzi ((
Walec: zaznaczasz bitmapę i wybierasz menu modify/break/Break into pieces, następnie efekt looping continuously/Orbit Circle, po krótkiej zabawie ustawieniami powinno się udać.
i
Kula
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 9