Przesunięty przez: maribt Czw 03 Sie, 2006 20:09 |
Kto kupił by Biblie do Siwsha po Polsku ? |
Czy kupił/a byś Biblie do SiwshMaxa po Polsku ? |
tak |
|
84% |
[ 21 ] |
nie |
|
16% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 25 |
Wszystkich Głosów: 25 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
ohmin
Mistrz Kriss_kross
Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 142 Skąd: Sucha Beskidzka
|
Wysłany: Nie 30 Lip, 2006 09:56
|
|
|
[ Dodano: Nie 30 Lip, 2006 10:59 ]
Mam pytanie? Na teraz ..odwiedziło tamat blisko 860 userów, czy oni nie mają co robić? czy być może temat ich interesuje, i śledzą go na bieżąco. Przy wątku spotkałem sie już z odchodzniem od tematu (patrz wyżej). Ludzie to nie wnosi nic do wiedzy na temat SWISHMAX, akle jeśli bedziecie gadali o tym co jak kto pisze to nadal nic nie wniesie. Myślę że odpowiedzi powinny sie odnosić do wątku, a tu jakieś przegaduchy. Podrawiam:) Ohmin |
|
|
|
|
nugatt
Pomógł: 75 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1389 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie 30 Lip, 2006 13:01
|
|
|
ohmin napisał/a: | odwiedziło tamat blisko 860 userów | tyle było wyświetleń tematu. ci którzy są na bierząco z forum czytają każdy post i stąd ta liczba. |
_________________ tomekf /// swishmaxxx |
|
|
|
|
ohmin
Mistrz Kriss_kross
|
Wysłany: Nie 30 Lip, 2006 17:01
|
|
|
Wnioskuje ze zaintresesowanie jest,. Wiem że są posty w ogóle nie czytane, dlaczego by ich ni usuwać. przecirez idea FORUM polega na tym by rozmawiaqć o problemach, a problem braku wiedzy na ten temat czyli skryptów, i ich umiejętnego wyjkorzystania jest.Wieć Alepuje do bardziej doświadczonych userów zawanych Adminami, pomóżcie tamatowi....N Marginesie.... Książka Pana Rolanda, jaki miała sens waszym zdaniem, może to również było bez sensu?: |
_________________ "Kubuś Puchatek" powiedział kiedyś- myśl, myśl, myśl... |
|
|
|
|
nugatt
|
Wysłany: Nie 30 Lip, 2006 19:50
|
|
|
ohmin napisał/a: | Książka Pana Rolanda, jaki miała sens waszym zdaniem, może to również było bez sensu? | moim zdaniem miała. widziałem ją tylko w empiku. wyglądała porządnie.
jednak angielski to podstawa, a angielskojęzyczne fora to skarbnica wiedzy. nic tylko poznać ten język |
|
|
|
|
ohmin
Mistrz Kriss_kross
|
Wysłany: Pon 31 Lip, 2006 08:59
|
|
|
Oczywiście że miała i ma sens, i każda Porcja wiedzy również bedzia miała sens nugatt napisał/a: | a angielskojęzyczne fora to skarbnica wiedzy. nic tylko poznać ten język | Myślę że prościej napisać jedną książke dla ogółu, niż żeby ogól uczyś sie obcego języka |
_________________ "Kubuś Puchatek" powiedział kiedyś- myśl, myśl, myśl... |
|
|
|
|
nugatt
|
Wysłany: Pon 31 Lip, 2006 09:15
|
|
|
ohmin napisał/a: | Myślę że prościej napisać jedną książke dla ogółu, niż żeby ogól uczyś sie obcego języka | myślę że to byłoby lepsze dla ogółu. papa |
|
|
|
|
maribt
Pomógł: 5 razy Wiek: 38 Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 366 Skąd: Lublin
|
|
|
|
|