Wysłany: Pon 17 Lip, 2006 17:19 hiperłącze do "małego" okna w Swish
jejku...pomocy! wiem ze w HTML to zaden problem wsadzic taki skrypt co tworzy hiperlacze ktore jak sie kliknie to otwiera strone do ktorej kierujemy w oknie o wielkosci jaka zdefiniowalismy w skrypcie i to w takim oknie co nie ma zadnego menu typu plik, edycja, czy typowych dla przegladarek "wstecz" "odswierz" i innych:P no wiadomo takie zdefiniowane pop-up......ale jak taki skrypt wsadzic w Swisha????,,zeby to dzialalo tak samo.......... please... probuje zreobic strone na ktorej beda katalogi produktow tak "wysakiwac" w osobnych oknach... te katalogi beda w swishu robione tez jak i cala strona....prosze o instrukcje... wierze ze to jest banalnie proste ale samemu juz nie wytzrymuje i jestem bardzo zdesperowany:P pozdrawiam entuzjastow Swisha:) ja mimo ze takiej glupoty nei umiem uzywam go juz chyba 3 lata:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 9