Projektowanie stron |
Autor |
Wiadomość |
eF
Początkujący

|
Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 15:01 Projektowanie stron
|
|
|
Chcialbym zapytac Was, szanowni uzytkownicy forum jak wyglada u Was tworzenie strony internetowej. Czy powstaje ona etapami i kazdy jest zapisany finalowo osobnym pliku swf czy tworzycie calosc w jednym swf, na jakich zasadach (o ile) dzielicie i czy wczytywanie jednego swf w drugim jest mozliwe itd. Ogolnie chodzi mi o wszystkie etapy powstawania bo nie bardzo wiem jak sie zabrac za takie cos |
|
|
|
 |
^romekrtk

Pomógł: 28 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Lut 2005 Posty: 338 Skąd: Gryfice
|
Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 20:31
|
|
|
hehe
czemu wy ludzie zadajecie takie niekonkretne pytania robisz jak chcesz albo w jednym pliku albo w wielu glownie robi sie tak zeby strona byla w miare szybka i niezamulala sie w ladowaniu czyli wnioskiem jest to ze jak robisz strone typu wizytowka z jednym zdjeciem opisem itd to w jednym pliku ale jesli planujesz cos wiekszego typu strona jakies galerie itd to juz trzeba podzielic strone zeby to wygladalo i dzialalo estetyczniej
to chyba oczywiste. a co do ogolnego tworzenia to najwazniejsze zebys umial to robic zebys wiedzial co chcesz uzyskac. ja robie tak ze najpierw robie ogolny zarys tylko wygloodu i potem do tego dodaje efekty scrypty i detale.. oto ci chodzilo o taka odpowiedz? |
|
 |
eF
Początkujący

|
Wysłany: Czw 15 Cze, 2006 05:51
|
|
|
romekrtk napisał/a: | oto ci chodzilo o taka odpowiedz? |
miedzy innymi tak, i dzieki za nia. btw sorry ale nie potrafie byc "konkretniejszy". chcialem poprostu zeby kazdy napisal jak to mniej wiecej u niego wyglada:)
poczatki mojej juz jakies sa... wkrotce pokaze do oceny ogolnej;) |
|
|
|
 |
|