Swish Sites |
Autor |
Wiadomość |
erbe
Pomógł: 29 razy Wiek: 45 Dołączył: 27 Sty 2005 Posty: 527 Skąd: Poznań / Londyn
|
|
|
|
|
nugatt
Pomógł: 75 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1389 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pią 02 Cze, 2006 12:29
|
|
|
lord_Weiss napisał/a: | nugatt: jak zrobiłeś na stronie www.swishmaxxx.prv.pl ten efekt z obracającym się logo Swish Max To jest może robione w Swish3d czy jakoś tak (sorry zapomniałem nazwy) | swift3d. |
_________________ tomekf /// swishmaxxx |
|
|
|
|
dev-music
Praktyk
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Sie 2006 Posty: 30 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Nie 20 Sie, 2006 07:37
|
|
|
Mi wydaje się że zrobienie czegoś takiego jak SwishSite mija się lekko z celem... To jest tak jakby Macromedia Zrobiła FLashSite... tylko po co? Chyba tylko dlatego żeby FlashSite był tańszy do kupienia. Ponieważ wydaje mi się że wszystko co zrobie w SwishSite moge zrobić w SwishMax |
_________________ ...::[Addicted to Music]::... |
|
|
|
|
JuRgEn
Ekspert
Pomógł: 6 razy Wiek: 36 Dołączył: 12 Kwi 2005 Posty: 395 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Nie 20 Sie, 2006 08:30
Moje WWW: www.wojas.org |
|
|
dev-music napisał/a: | Mi wydaje się że zrobienie czegoś takiego jak SwishSite mija się lekko z celem... To jest tak jakby Macromedia Zrobiła FLashSite... tylko po co? Chyba tylko dlatego żeby FlashSite był tańszy do kupienia. Ponieważ wydaje mi się że wszystko co zrobie w SwishSite moge zrobić w SwishMax |
Może i potrafisz zrobić coś takiego w SWiSHmax ale to nie znaczy że wszyscy potrafią, SWiSH SIte jest właśnie przeznaczone dla takich osób którym zależy tylko na prostej, profesjonalnej witrynie za niewielkie pieniądze... |
_________________ http://66.249.93.104 |
|
|
|
|
dev-music
Praktyk
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Sie 2006 Posty: 30 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Nie 20 Sie, 2006 13:12
|
|
|
Ja wypowiedziałem się z mojego punktu widzenia. Dla mnie zakupienie produktu SwishSite mija się z celem. Ponieważ mam SwishMax'a potrafie w tym programie zrobić profesionalną witryne internetową. |
_________________ ...::[Addicted to Music]::... |
|
|
|
|
|