Galeria php w swish, i panel administracyjny |
Autor |
Wiadomość |
jovan
Bywalec

|
Wysłany: Sob 25 Lut, 2006 07:40 Galeria php w swish, i panel administracyjny
|
|
|
Mam problem czy istnieje w Swish mozliwosc zrobienia galeri zdjęć z panelem admina (mozliwosc zewnętrznego dorzucania zdjęć, newsów, itd).I czy istnieje forum w swish oprucz swishbb.Czy może ktoś posiada takie pliki.Dzieki z góry, lub wie jak to zrobić. |
|
|
|
 |
stefcio
Ekspert

Pomógł: 24 razy Wiek: 33 Dołączył: 14 Lut 2006 Posty: 530 Skąd: wawa
|
Wysłany: Sob 25 Lut, 2006 20:50 odp
|
|
|
napisales Swish chodzi ci o maxa czy zwyklego?? bo w zwyklym nieda sie robić skrptów i slozy on do animacji ale jak go mialem wychodzily nawet spoko stronki:)
pozdr stefan |
_________________ Stefan
Kliknij na przycisk Pomógł--jak ci pomogłem:)) |
|
|
|
 |
jovan
Bywalec

|
Wysłany: Nie 26 Lut, 2006 10:29 Re: odp
|
|
|
Chodzi mi o Swishmax |
|
|
|
 |
albercikk
Praktyk

|
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 10:29
|
|
|
Dołączam sie do pytania, potrzebuje utworzyć panel administracyjny do newsów na stronie głównej, oraz do galerii.
Posiadam od niedawna SwishMax (legal) wcześniej robiłem tylko w Html-u i akurat tak się składało iż nigdy nie było potrzeby robienia panelu administracyjnego, a tu teraz w środku projektu dowiaduje się iż ma być koniecznie panel ....ehh
Domyślam się iż w samym Swishu się nie da (a może jednak?) i trzeba sie podpierać PHP przez którego niestety jeszcze nie przebrnołem.....choć miałem kilka podejść
Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy i wyjaśnił mi lub chociażby ukierunkował w jakim kierunku mam zmierzać aby w miare szybko jaki taki panel odpicować (może macje jakieś linki konkretnie o tym temacje...do PHP tak czy siak musze się w końcu zmusić ....ale teraz nie dam rady nauczyć się całego PHP w pare dni:(
Pozdrawiam |
_________________ jesli pomogłem - kliknij pomógł
-
Chcesz nowej porcji wiedzy o swishu- weź udział w ankiecie :
http://www.forum.swish.pl...bcab414b3d826dd |
Ostatnio zmieniony przez albercikk Wto 08 Sie, 2006 10:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
stefcio
Ekspert

Pomógł: 24 razy Wiek: 33 Dołączył: 14 Lut 2006 Posty: 530 Skąd: wawa
|
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 14:56 odp
|
|
|
panel administaracyjny to chociazby użytkownik mariusz dał a newsy tez byly poruszane:)
Prosty system newsów moge wam podac jak zrobic:)jak chcecia:D |
_________________ Stefan
Kliknij na przycisk Pomógł--jak ci pomogłem:)) |
|
|
|
 |
albercikk
Praktyk

|
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 22:42 Re: odp
|
|
|
stefcio napisał/a: | panel administaracyjny to chociazby użytkownik mariusz dał a newsy tez byly poruszane:)
Prosty system newsów moge wam podac jak zrobic:)jak chcecia:D |
Pewnie że chcemy, jęśli można to ja poproszę.
pozdrawiam
[ Dodano: Nie 07 Maj, 2006 19:41 ]
[ Dodano: Pon 15 Maj, 2006 08:29 ]
niestety nie drgnąłem nic z tym Panelem Administracyjnym, więc zastanawiam się więc nad jakimś gotowym rozwiązaniem, mam pytanie odnośnie CMS, Czy można spiąć popularne CMS-y (Jportal2, phpbp, Postnuke, PhpNuke) z Swish Max-em i jak to wygląda w praktyce ? , ktoś ma jakieś doświadczenia w tym względzie? jeśli tak to proszę o podzielenie się poświadczeniami, jak to zrobić ?
Pozdrawiam |
_________________ jesli pomogłem - kliknij pomógł
-
Chcesz nowej porcji wiedzy o swishu- weź udział w ankiecie :
http://www.forum.swish.pl...bcab414b3d826dd |
|
|
|
 |
|