|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Małe okienko |
Autor |
Wiadomość |
wilek
Bywalec

|
Wysłany: Wto 14 Lut, 2006 21:21 Małe okienko
|
|
|
Czesc mam problem otoz mam stronke i powiedzmy jakis tam tekst, i chce kiedy bym kliknal na ten tekst zeby sie otwierala nowe okienko, ale ono by mialo byc male, powiedzmy 200x200. Mam zrobione te okno 200x200 ale gdy klikam na ten tekst to wyskakuje cala strona taka duza, a chce zeby wyskakiwala strona 200x200.
Prosze pomozcie. |
|
|
|
 |
nugatt

Pomógł: 75 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1389 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
wilek
Bywalec

|
Wysłany: Sro 15 Lut, 2006 00:32
|
|
|
Dzieki za odpowiedz, ale nie moge tego zrobic.
Probowale za pomoca tego: http://files.swish-tutori...act=file&id=967 , ladnie mi to wygenerowalo kod, kopiuje ten kod i teraz nie wiem co mam z nim zrobic, robilem tak:
a) otwieralem stronke w swishmaxie ktora ma sie otwieraz o tej okreslonej rozdzielczosc i probowalem wkleic ten skryp, lecz pokazal on sie na czerwono, wiec cos musi byc zle tylko nie wiem co,
b) probowalem tez wkleic ten kod pomiedzy <head> w htmlu i tez nic nie dziala.
Prosze gdybyscie mogli mi wytlumaczyc gdzie mam wkleic ten kod. |
|
|
|
 |
maciey75
Mistrz

Pomógł: 15 razy Wiek: 49 Dołączył: 20 Lip 2005 Posty: 151 Skąd: pyra w wawie
|
Wysłany: Sro 15 Lut, 2006 07:26
|
|
|
ja ma cos takiego i mi smiga
Kod: | on (press) {
javascript("window.open('nazwa_okna.htm','newwin','width=700,height=500,top='+((screen.availheight/2)-(400/2))+',left='+((screen.availwidth/2)-(500/2))+',menubar=no,menubar=no,scrollbars=yes,status=no,toolbar=no,location=no,directories=no,resizable=yes')");
} |
pzdr
m. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|