Witam wszystkich..
Ściągnąłem sobie ostatnio ten program i jestem nim zachwycony , tyle tylko , ze jestem lama totalna i potrafie zrobić pare "fruwających" napisów i takie tam proste rzeczy ...
Przeglądając to forum dział " Moja Strona..." zobaczyłem te stronke i teraz mam pytanie :
-jak zrobić takie tłogdzie widac ten sklep i jeszcze ten błysk po szybach lecący
-te obrotowe przyciski odnośników
nic nie wiem na temat tworzenia stron ..od tygodnia robie w *html i tam mi wychodzi nawet ale te bajery z flesha chciałbym sprobowac zastosowac i ich sie nauczyć
-czy jest jakaś łatka polonizująca program
Dzięki za rady i podpowiedzi
-jak zrobić takie tłogdzie widac ten sklep i jeszcze ten błysk po szybach lecący
Ten temat już był poruszany poszukaj na forum.
Natomiast jeśli chodzi o batony (przyciski) o obracanie się to nalezy zastosowan odpowiednie akcje przy najeżdząniu na przycisk na roll over i roll out.
Pozdrófka
[ Dodano: Nie 24 Kwi, 2005 22:53 ]
Z powodu braku aktywności tematu zamykam go.
_________________ Pozdrófka
"Student, który się uczy wszytskiego, nigdy nie będzie mądry"
na gg nie pomagam. Zajrzyj czasem do Regulaminu Jak mądrze zadawać pytania
Polecenie SZUKAJ to nie boli
SWiSHmax build 09-2004
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.2 sekundy. Zapytań do SQL: 13